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Working Groups der Europäischen Federation

Die Europäische Federation beherbergt fachliche Arbeitsgruppen (Working Groups):

  • WG 1 Economics and Marketing (Barbara Grabowsky, Petra Thobe)
  • WG 2 Nutrition (Dieter Feuerstein, Markus Rodehutscord)
  • WG 3 Breeding and Genetics (Rudi Preisinger, Steffen Weigend)
  • WG 4 Egg Quality (Michael Grashorn)
  • WG 5 Poultry Meat Quality (Michael Grashorn, Michael Südbeck)
  • WG 6 Reproduction (Barbara Tzschentke)
  • WG 7 Hygiene and Pathology (World Veterinary Poultry Association (WVPA))
  • WG 8 Waterfowl (Asia Pacific Federation)
  • WG 9 Poultry Welfare and Management (Robby Andersson, Inga Tiemann)
  • WG 10 Turkeys (Hafez M. Hafez)
  • WG 11 Education and Information (Robby Andersson, Falko Kaufmann)
  • WG 12 Physiology (Anke Förster, Barbara Tzschentke)
  • WG 13 Ratites, including ostriches, emus and rheas (Asia Pacific Federation)

World's Poultry Science Association (WPSA)

Die WPSA (Weltvereinigung für Geflügelwissenschaft) wurde 1912 gegründet und hat heute rund 7000 Mitglieder in über 70 beteiligten National Branches.

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European Federation der WPSA

Die Europäische Federation beherbergt fachliche Arbeitsgruppen (Working Groups).

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European Poultry Science (Journal)

The Online Journal European Poultry Science publishes scientific original papers, critical reviews and reports in the whole field of poultry science. Members have free access to the full text of all journal articles.

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